ÇIGKöFTEM AMSTERDAM MERCATOR

ÇIGKöFTEM AMSTERDAM MERCATOR

Recentebeoordeling


4 sterren uit 860 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Çigköftem Amsterdam Mercator. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 17:23 Cigkofte was niet grof in bakjes gedaan geen vorm, niet goed gekneden helaas
13 sep 2022 om 14:00 The amount of sauce is much much less than it used to be (different packaging) and also very sweet all of the sudden - we didnt like it at all. We also received spicy cigkoftem although we order non-spicy.
12 sep 2022 om 22:48 De falafelwrap was superlekker en ook de bigwraps waren goed en op tijd bezorgd.
9 sep 2022 om 21:30 drama zo een spijt dat ik daar heb besteld, zo niet lekker. Ben er ook niet lekker van, last van mijn buik. Had me er op verheugd ik bal er enorm van zonder van mijn geld pppppfffff
9 sep 2022 om 15:18 Vers,snel en lekker. Bedankt !!
8 sep 2022 om 21:31 Groenten sla was goed maar, komkommer en peterselie die waren niet vers, verpakking van de cigkofte was helemaal onder de saus wrap was heel oud. wij moesten twee keer bellen voor een nieuwe eten
30 aug 2022 om 23:35 Food was fresh and well spiced. Will order again!
29 aug 2022 om 22:32 Erg lekker weer, en goed gevulde wraps! Vers en fijn om te eten. Bezorgers zijn altijd vriendelijk, en op tijd.
26 aug 2022 om 21:53 Ze hebben gewoon een blok cigkoftem in een bakje gedumpt en bezorgd. Alles was aan elkaar gelpakt.
23 aug 2022 om 23:34 Nooit meer , 1 bestelling duurt heel lang moest 2 x bellen . 2 De sla en peterselie was ook niet vers. 3 cigkofte was letterlijk op elkaar geplakt .
22 aug 2022 om 22:16 We bestelden 2 big wraps en 1 big wrap falafel. We hebben ervan genoten, heel erg vers en heel smakelijk, ook de wraps zelf waren nog lekkerder dan anders. Super! Fijne bezorging altijd en op tijd.
15 aug 2022 om 17:38 Icli kofte was niet te eten. De ingredienten stonken en was heel zuur. Alles weggegooid. De lavasbroodjes waren oud, heel hard. De sla en peterselie was ook niet vers. Ze waren verkleurd, overduidelijk dat ze niet vers waren.