ÇIGKöFTEM AMSTERDAM MERCATOR

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1087 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Çigköftem Amsterdam Mercator. Meer weten? Ontdek meer

17 jul 2024 om 22:46 Heel snel gekomen thanks
12 jul 2024 om 20:31 Het was fantastisch ! Dank je wel voor de goede service.
11 jul 2024 om 14:57 Helaas waren wij niet tevreden over onze wrap cigkofte, er zat bijna geen cigkofte in de wrap. Wij hebben een wrap met sla en peterselie gegeten. Heel jammer en zonde van het geld.
29 jun 2024 om 16:45 Nice food, but chose them for the fast delivery but that didn’t work at all..
29 jun 2024 om 10:51 Heel lekker. Alleen erg bezwaarlijk dat je minimaal voor 30 euro moet bestellen en daarnaast nog eens 4,50 bezorgkosten. echt teveel!
28 jun 2024 om 21:36 Snel klaar, heerlijk bereid
22 jun 2024 om 22:21 Zeer snel geleverd.
10 jun 2024 om 16:34 Top service! Gratis ayran en falafel gekregen vaste klant bij cigkoftem!
26 mei 2024 om 18:51 Herzaman ki gibi sahane ve taze.
25 mei 2024 om 0:33 ik vond het niet zo fijn dat mijn ayran er niet bij zat ayran zie je wel op het plaatje en voorheen had ik altijd ayran bij heel jammer dit en het kwam heel laat
20 mei 2024 om 17:55 Vaker besteld maar deze keer viel het heel erg tegen. Cigkofte was te zacht, tijdens vastpakken viel het uit elkaar en het was smakeloos. Bezorger was aardig en snel.
8 mei 2024 om 20:14 Icli kofte was koud want niet goed inpakken